Total: (1334) Pershendetje Vizitor | Identifikimi | Regjistrohuni
Kerkoni
... direktoria e faqeve shqiptare

Revista


Lidhje (19)

Lidhje totale: 1334  |  Shtuar sonte: 0 Ndryshimi i lidhjeve: 08/20/2014Paraqisni sipas:
*Zeri i Larget* *Zeri i Larget*
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 12/27/2003, Klikime: 3,130, Pershtypje: 0, Vleresime: 5, Vota: 2
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Kjo eshte nje Reviste ne gjuhen shqipe qe eshte botuar per here te pare ne prill 2003, ndersa ne internet del si e permuajshme qe ne muajin gusht 2003. Ne te do te gjeni temat me intersant ...

Albanian Digital Art Albanian Digital Art
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 02/26/2007, Klikime: 1,204, Pershtypje: 0, Vleresime: 0, Vota: 0
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Albanian Digital Art - Revista e pare digitale shqiptare.

Biznes Kosova Biznes Kosova
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 12/30/2003, Klikime: 2,151, Pershtypje: 0, Vleresime: 2, Vota: 2
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Biznes Kosova, Reviste mujore per ekonomi dhe biznes. Veprimtarite e biznesit kosovar dhe firmat e rajonit. Reklamim dhe marketing ne Internet

Haik Klubi Shqiptar Haik Klubi Shqiptar
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 07/20/2007, Klikime: 1,161, Pershtypje: 0, Vleresime: 5, Vota: 1
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Reviste letraro- artistike per Haikun, organ i HAIK KLUBIT SHQIPTAR.

Milosao Milosao
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 02/09/2006, Klikime: 3,131, Pershtypje: 0, Vleresime: 4, Vota: 1
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


E perjavshme kulturore e GAZETA SHQIPTARE

Peshku Pa Uje Peshku Pa Uje
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 01/26/2008, Klikime: 1,827, Pershtypje: 0, Vleresime: 0, Vota: 0
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Cfare eshte Peshku Pa Uje?
Peshku pa uje eshte nje projekt i nisur ne Dhjetor te 2003-shit nga botuesit e revistes elektronike alternative ezeta. Sot, ky projekt eshte zgjeruar e synon te ...

Revista Ezeta Revista Ezeta
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 4,354, Pershtypje: 0, Vleresime: 5, Vota: 3
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Reviste elektronike alternative shqiptare.

Revista Humoristike Morri Revista Humoristike Morri
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 8,976, Pershtypje: 0, Vleresime: 3, Vota: 15
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Humor, revista, barcoleta, karikatura, horroskop, horoskop, foto, lojra, chat, argetim, search, kerko, kerko, artista, kengetare, politike.

Revista Jeta Revista Jeta
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 10,935, Pershtypje: 0, Vleresime: 3, Vota: 9
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Revista Jeta. Nje nga rubrikat me terheqese te re- vistes JETA i kushtohet veterrefimit poetik te gruas.

Revista Klan Revista Klan
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 8,973, Pershtypje: 0, Vleresime: 2, Vota: 5
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Revista Klan, e perjavshme informative shqiptare. Me e madhja e pavarur me qender ne Tirane.

Revista Letrare Admet Revista Letrare Admet
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 03/09/2007, Klikime: 1,598, Pershtypje: 0, Vleresime: 4, Vota: 1
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Revista Letrare Admet - Poezi, proze, ese, shqiperime, humor, studime kritike, mendime per libra te rinj, pikture, foto, etj.

Revista Letrare ADMET nga Andi Mecaj Revista Letrare ADMET nga Andi Mecaj
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 07/07/2007, Klikime: 1,094, Pershtypje: 0, Vleresime: 0, Vota: 0
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Revista Letrare ADMET nga Andi Mecaj, e cila ndryshohet nje here ne jave, cdo ndryshim i ri lajmerohet ne rubriken "Te reja". Ju urojme mireseardhjen!

Revista Letrare Shqiptare ARS Revista Letrare Shqiptare ARS
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 2,788, Pershtypje: 0, Vleresime: 3, Vota: 2
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Reviste letrare qe botohet ne Shqiperi dhe shperndahet ne Kosove e Mal te Zi, me synimin te shkoje edhe ne Maqedoni, Greqi, Evrope e ShBA.

Revista MAPO Revista MAPO
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 03/28/2007, Klikime: 1,837, Pershtypje: 0, Vleresime: 0, Vota: 0
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Revista MAPO - E perjavshme politike, aktualiteti, ekonomike, sociale, kulturore.

Revista Prestige Revista Prestige
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 12/22/2004, Klikime: 2,208, Pershtypje: 0, Vleresime: 0, Vota: 0
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


E vetmja reviste shqiptare ne emigracion. Behuni anetare te forumit te saj.

Revista Spekter Revista Spekter
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 9,085, Pershtypje: 0, Vleresime: 4, Vota: 5
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Revista Spekter, reviste shoqerore.

Rruzull - Reviste dijesh Rruzull - Reviste dijesh
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 09/07/2003, Klikime: 4,681, Pershtypje: 0, Vleresime: 4, Vota: 5
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Te rejat me te fundit nga fushat e dijeve. Ka midis te tjerash nje Fjalor me Prejardhjen e Fjaleve shqipe, Enciklopedine dhe mund te Pyesesh Mjekun.

Shkenca dhe Natyra Shkenca dhe Natyra
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 03/04/2008, Klikime: 2,255, Pershtypje: 0, Vleresime: 2, Vota: 23
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


Shkenca dhe Natyra eshte revista e vetme shkencore ne Shqiperi.

Tirana Fashion Tirana Fashion
 • !LU_CURRENTRATING!
 

Shtuar: 06/16/2007, Klikime: 2,060, Pershtypje: 0, Vleresime: 0, Vota: 0
Shtoni ne Preferenca  |  Shtoni pershtypje


TiranaFashion.com - Revista javore Tirana Fashion.Lidhje per faqe: