Total: (1334) Pershendetje Vizitor | Identifikimi | Regjistrohuni
Kerkoni
... direktoria e faqeve shqiptare

Poliklinika per semundjet e hundes, veshit dhe fytit - Bardhimed

Poliklinika per semundjet e hundes, veshit dhe fytit - Bardhimed
  • !LU_CURRENTRATING!
 


Shtuar: 05/27/2009, Klikime: 1,655, Vleresime: 0, Pershtypje: 0, Vota: 0
Poliklinika per semundjet e hundes, veshit dhe fytit - Bardhimed
Poliklinika pėr sėmundjet e hundės, veshit dhe fytit Bardhimed, ju ofron kėto shėrbime specialistike, diagnostifikimi dhe shėrimi i sėmundjeve akute dhe kronike tė veshėve, kullimet me qelb tė veshėve, marrja e materialit pėr egzaminim mikrobiologjik, pastrimi i veshėv, etj.

Shtoni ne PreferencaSkedare seksioni
Informacione te kerkuara  
Imazh Verifikimi

Pershtypje (0)

Jepni pershtypjen tuaj mbi kete faqe


Elemente te ngjashem