Total: (1334) Welcome Guest | Login Box | Register
Kerkoni
... direktoria e faqeve shqiptare

Travel Agency


Links (29)

Total Links: 1334  |  Added today: 0 Links updated: 08/20/2014Sort Links By:
Kosova Airlines - Dusseldorf Kosova Airlines - Dusseldorf
  • Current Rating
 

Added: 03/18/2006, Hits: 2,424, Reviews: 0, Rating: 4, Votes: 2
Add To Favorites  |  Add Review


Kompania ne te cilen edhe Kosova Airlines dhe Eurokoha jane pjesmarrese lidhe kontraten me Airbus per blerjen e katermdhjete Airbuseve te tipit A 319.

Kosova Airlines.com Kosova Airlines.com
  • Current Rating
 

Added: 09/16/2006, Hits: 1,922, Reviews: 0, Rating: 0, Votes: 2
Add To Favorites  |  Add Review


Fluturime speciale nga Gjermani per ne Prishtine. Fluturime me cmime te lira, Prishtine, Stuttgart, Zurich, Düsseldorf, Geneva, Frankfurt, München, Hamburg, Hannover.

Kosova Travel Kosova Travel
  • Current Rating
 

Added: 02/24/2006, Hits: 1,323, Reviews: 0, Rating: 0, Votes: 0
Add To Favorites  |  Add Review


Kosova Travel eshte nje agjenci nepermjet te ciles ju mund te beni prenotime online te biletave, paketave udhetuese, te beni rezervime hotelesh e makinash, te gjeni harta, informacione mbi ...

Luratours.com - Lura Tours Luratours.com - Lura Tours
  • Current Rating
 

Added: 10/28/2007, Hits: 847, Reviews: 0, Rating: 5, Votes: 2
Add To Favorites  |  Add Review


Luratours.com - Agjenci turistike udhetimi. Udhetime turistike brenda dhe jashte Shqiperise.

Malsia Travel Malsia Travel
  • Current Rating
 

Added: 02/24/2006, Hits: 1,790, Reviews: 0, Rating: 0, Votes: 0
Add To Favorites  |  Add Review


Çmimet me te lira per ne Tirane, Prishtine, Podgorice, Sarajeve, Shkup.

Meridiana Travel - Tirane Meridiana Travel - Tirane
  • Current Rating
 

Added: 03/18/2006, Hits: 1,252, Reviews: 0, Rating: 0, Votes: 0
Add To Favorites  |  Add Review


Meridiana Travel & Tour, eshte nje kompani e specializuar ne akomodime, bileta avioni dhe trageti, makina me qera, siguracione, si dhe ne fushen e turizmit brenda dhe jashte Shqiperise. E ...

Sultan Travel Sultan Travel
  • Current Rating
 

Added: 09/16/2006, Hits: 854, Reviews: 0, Rating: 0, Votes: 0
Add To Favorites  |  Add Review


Sultan travel Ltd., is a wholly owned subsidiary of the Pristine Group of Companies since 1993
Mr. Fred Pristine is the president and CEO of the Pristine group of Companies. Group operat ...

Union Travel Union Travel
  • Current Rating
 

Added: 04/01/2006, Hits: 1,051, Reviews: 0, Rating: 2, Votes: 2
Add To Favorites  |  Add Review


UNION Travel shpk me zyren qendrore ne Prishtne ka filluar aktivetin ne Maj te vitit 2004.
Tashme kompania eshte bere anetare e “International Air Transport Association” - IATA.

World Travel & Tours World Travel & Tours
  • Current Rating
 

Added: 02/24/2006, Hits: 1,000, Reviews: 0, Rating: 0, Votes: 0
Add To Favorites  |  Add Review


Fluturoni me ne, me cmimet me te ulta prej USA ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni dhe ne te gjitha vendet tjera te botes.Page:     1 2 Items Per Page: